Evenementen Zeeland met o.a. Concert at Sea

Check beschikbaarheid

Evenementen Zeeland

Zeeland staat elk jaar weer bol van de evenementen. Enkele evenementen zijn verspreid over meerdere dagen waardoor een overnachting in Zeeland zeer gewenst is. Tijdens één van de evenementen Zeeland kunt u uiteraard verblijven in een van onze luxe appartementen. We hebben een aantal evenementen in Zeeland voor u uitgelicht.

Concert at SEA
Concert at SEA is een popfestival dat sinds 2006 wordt georganiseerd op de Brouwersdam in Zeeland. Het is één van de bekendste muziekfestivals van Nederland. Elke jaar treden er weer grote Nederlandse artiesten op zoals Kane, Ilse de Lange en BLØF.

City of dance
“City of Dance is een muzikale ontdekkingsreis”, zoals de organisatie het zelf benoemt. Maar naast een breed scala aan dance muziek is er ook aandacht voor dans, kunst en theater in combinatie met workshops. Dat het een populair festival is, bewijst het stijgend aantal bezoekers.

Evenementen in Vlissingen

Daarnaast zijn er ook een aantal evenementen die in Vlissingen zelf plaats vinden.

Midzomernachtmarkt Vlissingen
De Midzomernachtmarkt is de langste Nachtmarkt van Nederland. De markt wordt gehouden op de boulevard van Vlissingen. Het grootste evenement van Vlissingen is al 30 keer georganiseerd. De hele avond is er vermaak aanwezig via cultuur, folklore en commercie.

Sail de Ruyter

Sail de Ruyter staat, zoals de naam al aangeeft, in het teken van schepen. Het hoogtepunt van het evenement in zeeland is de vlootschouw. Tallships varen voorop in de vloot die vanuit de Vlissingen Veerhaven de Westerschelde opvaren. Op de terugweg kunnen de toeschouwers de schepen nogmaals aanschouwen. Daarnaast is het mogelijk om diverse vaartochten te boeken.

Vakantie Vlissingen

Sail de Ruyter

Evenementen Zeeland

Bent u een levensgenieter?

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief
Vraag een
brochure aan
Download
ook onze app!
Appartementen
te koop..
Viamari
vakantiehuizen