Strand appartement Vlissingen

Check beschikbaarheid

strand appartement

Strand appartementen van De Gulden Stroom zijn modern ingericht en zorgen voor een bijzondere ervaring van recreëren. Laat u verwennen in een luxe appartement, verblijf met allure en verbaas u over het fabuleuze uitzicht.

Alle luxe 5-sterren appartementen zijn gesitueerd met zicht op de Westerschelde en liggen direct aan het strand en de boulevard van Vlissingen.

Appartement aan het strand

De vaargeul loopt vlak voor de Boulevard Bankert; het lijkt of u de schepen bijna kunt aanraken. De unieke bedrijvigheid van de scheepvaart gaat dag en nacht door. 's Avonds kunt u op uw balkon genieten van het schouwspel van verlichting op het water. Strandappartementen de Gulden Stroom -met het strand op 20 meter afstand!- zijn gelegen op de Boulevard Bankert. Deze boulevard is het meest bruisende deel van de boulevard van Vlissingen met een willekeur aan restaurantjes met elk een eigen specialiteit, levendige terrassen en dit alles met een geweldig uitzicht op strand en zee. Via deze boulevard wandelt u in tien minuten naar het hart van Vlissingen: het Bellamypark met haar gezellige uitgaansleven en restaurants.

Vanuit uw appartement aan zee loopt u zo naar het bewaakte strand. Met de mogelijkheden tot de huur van ligbedden, het nemen van een douche en de aanwezigheid van verkleedruimtes, is het ook hier aangenaam vertoeven! En gelukkig kent Zeeland de meeste zonuren van Nederland...

Penthouse 748 met zeezicht

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief
Vraag een
brochure aan
Download
ook onze app!
Appartementen
te koop..
Viamari
vakantiehuizen