Strand in Zeeland: Aan de boulevard in Vlissingen

Check beschikbaarheid

Strand in Zeeland

Strand in ZeelandBent u op zoek naar een gezellig, mooi of leuk strand in Zeeland? Duin en strand is overal te vinden in Zeeland. Vlissingen alleen heeft al zes stranden waarvan u kunt genieten tijdens uw verblijf aan de Zeeuwse kust. Op de meeste stranden is tijdens de zomermaanden strandwacht aanwezig. De Gulden Stroom is gelegen aan boulevard Vlissingen en het Badstrand.

Strandvakantie aan het strand in Zeeland

Genieten van het strand in Zeeland doet u in de appartementen van de Gulden Stroom. Deze appartementen aan zee zijn ontzettend luxe en bieden alle comfort. De 5-sterren appartementen liggen aan het strand van Vlissingen en hebben allen zeezicht. U bevindt zich vanaf het appartement direct op het strand, maar kan ook direct de bruisende boulevard op lopen. In de omgeving is genoeg te doen om een actieve vakantie Zeeland te beleven. De omgeving kent vele watersporten, boottochten, wandelroutes en fietsroutes.

Appartement Vlissingen

Tip: gaat u bij een bezoek aan een strand in Zeeland op zoek naar een blauwe vlag. De blauwe vlag staat voor een schoon strand, sanitair en afvalvoorzieningen en goede kwaliteit zwemwater. Zo bent u verzekerd van goede voorwaarden voor een leuke stranddag.

Omgeving

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief
Vraag een
brochure aan
Download
ook onze app!
Appartementen
te koop..
Viamari
vakantiehuizen