Vakantiehuis Zeeland aan het water

Check beschikbaarheid

Vakantiehuis in Zeeland

Vakantiehuis Zeeland

Voor een vakantiehuis in Zeeland bent u bij De Gulden Stroom aan het goede adres. Het complex met vakantiehuizen ligt aan de boulevard van Vlissingen en binnen enkele meters van het strand. Het kan met recht een vakantiehuis aan het water worden genoemd. De vakantiehuizen zijn ingericht om zowel aan de eisen van volwassenen als van kinderen te voldoen. Elke vakantiewoning is voorzien van een eigen keuken, badkamer, wasmachine en wasdroger.

Last minute vakantiehuis Zeeland

Bent u op zoek naar een last minute vakantiewoning aan de Nederlandse kust? De Gulden Stroom beschikt vaak over enkele aantrekkelijke last minute aanbiedingen. Zo kunt u ook op het laatste moment nog gebruik maken van een vakantiehuis aan het water.

Vakantiehuizen met zeezicht

Houdt u er ook van om wakker te worden met uitzicht op de zee? U stapt direct uit uw appartement aan zee het strand op. Er zijn verschillende 5-sterren appartementen die u kunt huren. Alle appartementen hebben een luxe inrichting en bieden alle comfort en luxe die u nodig heeft tijdens uw strandvakantie. Daarnaast zijn al onze appartementen rookvrij.

Penthouse 750 met zeezicht

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief
Vraag een
brochure aan
Download
ook onze app!
Appartementen
te koop..
Viamari
vakantiehuizen