Appartement aan zee en de boulevard van Vlissingen

Check beschikbaarheid

Luxe appartement aan zee

De zee en het strand zijn bij veel mensen de eerste zaken waar men aan denkt bij de zomer. Het zijn de plekken waar u heerlijk kunt afkoelen. Maar ook tijdens de herfst en winter kan het strand een plek zijn voor de nodige ontspanning. Tijdens een wandeling over het strand kunt u even de gedachten verzetten en uitwaaien. Onze appartementen aan zee zijn luxe appartementen met een fabuleus uitzicht over de Westerschelde. De Gulden Stroom ligt direct aan de boulevard van Vlissingen, met het strand voor de deur en een prachtig uitzicht over de Westerschelde! U kunt een appartement aan zee huren die geschikt is voor uw situatie.

 

Uitstapjes vanuit een appartement aan zee

Behalve het strand en de stad Vlissingen staat ook de omgeving bol van leuke uitstapjes. Liefhebbers van lekker eten, cultuur, sport en natuur kunnen hun hart gerust ophalen. De steden en verschillende delen van Zeeland bieden genoeg opties. Onze appartementen aan zee zijn de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie in Zeeland!

Boek snel één van de laatste appartementen aan zee!

Meer dan een hotel aan zee

Onze schitterende appartementen zijn meer dan een hotel aan zee. Met een fabuleus uitzicht over de Westerschelde vanuit uw prachtige luxe appartement aan zee, zult u zich beseffen dat dit een unieke ervaring is. 5-sterren appartementen in een uniek complex direct aan zee bieden u een ervaring die u altijd zal heugen. Niet voor niets zegt men, deze prachtige appartementen zijn meer dan een hotel aan zee. Dag en nacht ervaart u de unieke bedrijvigheid van de scheepvaart. Geniet van een prachtig schouwspel van licht op het water in de avond. Ontspannen een avondwandeling maken langs het water of binnen enkele minuten in het gezellige uitgaansleven van Vlissingen staan.

Onze appartementen zijn niet alleen zeer toegankelijk voor de toerist, maar ook uitermate geschikt het bedrijfsleven. Informeer eens naar de vele mogelijkheden voor de korte, middenlange of lange verblijfsduur.

Onvergetelijk alternatief op een vakantiehuis in Zeeland

Had u in gedachte om een vakantiehuis in Zeeland te boeken? Onze appartementen aan zee bieden u net zo veel ruimte en minstens het comfort van een vakantiehuis in Zeeland. Een fantastisch uitzicht, rust, heel veel luxe, ruime en compleet ingerichte kamers en een unieke gastbeoordeling van een 9,5! Al een klein beetje sfeer proeven? Bekijk dan de video en beleef alvast "uw eigen appartement aan zee".

Het beste alternatief voor een hotel in Zeeland

Wanneer u op zoek bent naar een hotel in Zeeland bieden wij een fantastisch alternatief. Onze appartementen aan zee geven u meer ruimte dan een hotelkamer. De vele zeer luxe meer kamer appartementen bieden u naast comfort en ruimte, een prachtig uitzicht over de boulevard en de zee. Stap uit uw appartement op uw balkon en inhaleer de vitaliserende geuren van de zee. 

Appartement aan zee

Hotel aan zee

vakantiehuis zeeland

Bent u ook al verliefd op het fabuleuze uitzicht over zee?

Boek een appartement aan zee!

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief
Vraag een
brochure aan
Download
ook onze app!
Appartementen
te koop..
Viamari
vakantiehuizen