De Gulden Stroom

Sportievelingen

Sportievelingen

Vindt u het ook fijn om het luieren op het strand af te wisselen met lekker actief bezig zijn? Ook daarvoor zit u in één van onze appartementen helemaal goed! Wist u dat Zeeland één van de meest geliefde fietsprovincies is? De grote variatie in de natuur maakt elke fietstocht of wandeltocht weer anders. Door het uitgebreide fietsroutenetwerk met fietsknooppunten kunt u zelf heel eenvoudig een heerlijke fietstocht uitzetten.

Naast het wandelen en fietsen zijn er nog tal van andere actieve uitstapjes te doen. Door de ligging aan het water komt de watersporter ook volop aan zijn trekken. U kunt bijvoorbeeld gaan zeilen of duiken. In de buurt zijn verschillende duik- en zeilscholen. Maar ook visliefhebbers en golfers kunnen hun hart ophalen! Wij geven u graag wat tips voor de omgeving.

Op de website van Dagattracties Zeeland vindt u de leukste, gezelligste en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken. Van dagje uit met de kinderen, van sportieve activiteit tot heerlijk ontspannen. Het kan allemaal in Zeeland en op deze site vindt u een handig overzicht.

Meer In de omgeving