De Gulden Stroom

Veelgestelde vragen

Kan ik gebruik maken van de wifi?

U kunt onbetaald  (draadloos) internetten in uw appartement. Tijdens uw verblijf kunt u dus op al uw apparaten gewoon uw e-mail checken, de kinderen laten chatten met hun vriendjes of online werken met uw eigen laptop. Natuurlijk kunt u ook de thuisblijvers verrassen met uw vakantiefoto’s en deze delen via social media.

Kan ik mijn huisdier meenemen?

Huisdieren zijn niet toegestaan in de appartementen van De Gulden Stroom.

Is het ook mogelijk mijn verblijf te verlengen?

Afhankelijk van de beschikbaarheid en de periode, is het mogelijk een afwijkend verblijf te reserveren. Dit kan enkel op telefonische aanvraag. Telefoon: 0031-118-440971.

Kan ik mijn fiets meenemen?

Er zijn 2 inpandige fietsenbergingen in het gebouw waar u uw fiets kunt stallen. Er zijn een aantal oplaadpunten aanwezig voor e-bikes.

Is er een supermarkt in de buurt?

Het centrum bevindt zich op ongeveer 800 m loopafstand van uw appartement waar u onder andere 2 supermarkten kunt vinden.

Mag ik eigen bedlinnen meenemen?

Het meenemen van eigen bedlinnen is niet toegestaan. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt.

Zijn handdoeken inclusief?

Bij aankomst zullen er per persoon 2 handdoeken voor u klaar liggen. Indien u extra handdoeken wenst dan kunt deze reserveren voor € 8,50 per pakket. 
Een handdoekenpakket bestaat uit 1 handdoek en 1 badlaken.

Ook zijn er keukendoeken aanwezig bij aankomst. Indien u extra keukendoeken wenst dan kunt u deze reserveren voor € 8,50 per pakket. Een keukenpakket bestaat uit 1 handdoek en 1 theedoek. 

Is er een koffiezetapparaat aanwezig?

Uw appartement is van alle gemakken voorzien, zo staat er een Nespresso, een gewoon koffiezetapparaat, een wasmachine, een droger, föhn etc.

Kan ik kindermeubilair bijboeken bij mijn reservering?

U kunt bij ons kindermeubilair bijboeken.
Kinderbed    € 15,00 per week (exclusief kinderbedlinnen)
Kinderstoel  € 15,00 per week

Zijn de appartementen rookvrij?

Alle appartementen zijn rookvrij. Roken is uitsluitend op het balkon toegestaan met de deur gesloten. Op het balkon is een asbak aanwezig.

Heeft mijn appartement zeezicht?

Alle appartementen van De Gulden Stroom hebben uitzicht op zee.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Tijdens het inchecken kunt u uw auto voor ons complex aan de Boulevard Bankert parkeren op de laad-en los plek bij het blauwe bord. Als deze niet beschikbaar is, kunt u uw auto op de Boulevard in de daarvoor bestemde parkeervakken kwijt. LET OP HIER GELDT BETAALD PARKEREN! Auto’s kunnen ook geparkeerd worden in de straat achter de Boulevard en op de parkeerplaatsen rond bioscoop Cinecity. LET OP, HIER GELDT TEVENS OVERAL BETAALD PARKEREN! Onder het complex bevindt zich een parkeergarage, waar u tegen betaling en op reservering (op basis van beschikbaarheid), gebruik kunt maken van een parkeerplaats. Tevens is er op 300 m afstand, in de straat achter de Boulevard, een parkeerterrein waar u tegen betaling kunt parkeren. Op dit parkeerterrein verhuren wij ook een aantal vaste parkeerplaatsen voorzien van een beugel. Het team van De Gulden stroom informeert u graag verder over de parkeermogelijkheden in de buurt.

Is het complex toegankelijk voor mindervaliden?

Ons appartementencomplex is uiteraard toegankelijk voor mindervaliden. De voorzijde van ons complex is voorzien van trappen. Via de achterzijde van ons gebouw kunt u via de hellingbaan naar de 1e verdieping welke toegang geeft tot de appartementen. Ook is het mogelijk een sleutel te verkrijgen van de voetgangersdeur van de garage zodat u de hellingbaan niet hoeft te gebruiken. Deze sleutel kunt u bij de receptie krijgen. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken is het tevens mogelijk hulpmiddelen te reserveren, zoals een douchekrukje en drempels voor bij de voordeur. Tevens is het mogelijk zelf hulpmiddelen te reserveren via Medipoint, deze organisatie beschikt over een groot assortiment hulpmiddelen. Het team van De Gulden Stroom informeert u graag over de indeling van appartementen.