De Gulden Stroom

Investeren

EEN APPARTEMENT BEZITTEN BIJ DE GULDEN STROOM

 

Het appartementencomplex waarin Strandappartementen De Gulden Stroom te Vlissingen is gevestigd, is geopend in 2002 en bestaat uit 56 appartementen en 2 penthouses.

Het unieke aan dit appartementencomplex is dat de appartementen toeristisch verhuurd mogen worden. Gemeente Vlissingen en veel andere gemeenten in Nederland staan dit bij uitzondering toe en hebben ons hiervoor een vergunning verleend.

Over het algemeen is de regel dat u een appartement mag bezitten en zelf recreatief mag gebruiken maar niet zelf mag verhuren aan derden.

 

De appartementen binnen het appartementencomplex zijn in 2001 los in de verkoop gegaan. Veel appartementen zijn gekocht als belegging of investering door de uitstekende verhuurmogelijkheden.

Het beheer en onderhoud van alle appartementen is centraal geregeld. Als eigenaar bezit u een appartementsrecht en de appartementen die verhuurd worden, behouden ten alle tijden een uniforme uitstraling.

Als eigenaar bent u automatisch lid van de VvE (vereniging van eigenaren) en als verhuurder bent u automatisch lid van de CV (coöperatieve vereniging).

 

Eigen Gebruik
Als eigenaar kunt u tevens zelf gebruik maken van uw appartement.
Eind van het jaar kunt u voor het jaar erop de data doorgeven waarop u zelf uw appartement wenst te gebruiken. Deze worden dan voor u gereserveerd. De overige periodes worden beschikbaar gesteld voor de verhuur.
Door het jaar heen kunt u, op basis van beschikbaarheid, te allen tijde via de receptie nog wijzigingen op de planning aanbrengen.
 

Kopen 
Met enige regelmaat worden er appartementen te koop aangeboden in De Gulden Stroom.
Indien u geïnteresseerd bent in een appartement bij De Gulden Stroom kunt u uw gegevens  per email aan ons doorgeven. U kunt een email sturen aan: joost@deguldenstroom.nl. Wij zullen u dan benaderen wanneer er een appartement te koop staat of in de verkoop zal worden aangeboden.

Indien u meer informatie wenst over verhuur van uw appartement kunt u ook contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en aansluitend verstrekken wij u graag de benodigde informatie.